Bel ons

Het onderhoud van een gazon

Zin om uw gazon eens goed aan te pakken en daarom op zoek naar een nieuwe machine die uw grasmat er weer perfect uit laat zien? Dan bent u bij Middelveld Machines aan het goede adres! Ons team van experts biedt u een volledige service compleet met persoonlijk advies, onderhoud en reparaties. Bovendien worden al onze machines gebruiksklaar afgeleverd. Ontdek meteen de juiste voor u!

Voor iedere grasmat: de grasmaaiers van Husqvarna

Zelfrijdend of op een accu. Met een robuuste uitstraling of juist een handzamer model, Waar u ook naar zoekt, wij hebben gegarandeerd dè grasmaaier voor u. De grasmaaiers van Husqvarna staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn daarmee altijd een goede aankoop. Bekijk hier al onze Husqvarna grasmaaiers.

Voor de kleinere oppervlaktes: de handmaaier

De handmaaier is handig in gebruik als het gaat om de kleinere grasoppervlakten. Onze Ransomes handmaaiers zijn uniek door hun wendbaarheid en precisie tijdens het maaien. Niet alleen bepaalt u zelf de hoogte van het gras, voor uw buren is het ook een fijn apparaat. Deze handmaaiers zijn namelijk volkomen stil tijdens gebruik. Bekijk hier al onze handmaaiers.

Draai er niet langer omheen: de Ransomes cirkelmaaiers

Door hun watergekoelde dieselmotoren hebben de cirkelmaaiers van Ransomes veel capaciteit en kracht in zich. Een bijkomend voordeel is dat ze veel minder lawaai maken dan andere cirkelmaaiers op de markt. Ook voor de buren dus prettig in gebruik. Veiligheid staat daarnaast voorop zodat u en de maaier nooit overbelast raken. Bekijk hier onze cirkelmaaiers.

Een technisch hoogstandje: de robotmaaiers van Husqvarna

Uw gazon perfect gemaaid zonder dat u er zelf een hand voor uit hoeft te steken, ideaal toch? Robotmaaiers zijn eenvoudig in te stellen en maaien iedere grasmat op basis van uw wensen. Met deze robotmaaiers hoeft u dus niet meer naar buiten tijdens een regen- of hagelbui, want ook tegen slecht weer zijn deze maaiers uitstekend bestand. Zelfs verdwaalde herfstbladeren vormen geen probleem voor deze robotmaaiers. Wij verkopen robotmaaiers van diverse merken, waaronder Stihl en Husqvarna. Bekijk ze hier.

Klein onderhoud maakt een groot verschil: handgereedschap

Heeft u uw gazon netjes op orde, maar wilt u graag nog de puntjes op de i zetten? Ook dan heeft Middelveld Machines de ideale oplossing voor u. Bij ons kunt u namelijk handgereedschap huren. Denk bijvoorbeeld aan een Dolmar bladblazer of een heggenschaar. Klein onderhoud maakt wel degelijk een groot verschil. Bekijk hier onze ruimte keus in handgereedschap. Toch liever kopen? Ga dan hier naar onze Husqvarna dealerpagina.

Klaar voor het winterseizoen: de winterbeurt

Onze machines zijn uitermate geschikt om uw tuin snel weer op orde te hebben voordat het winterseizoen aanbreekt. En heeft u al een machine van Middelveld Machines in huis? Dan kunt u een winterbeurt boeken. De machine wordt dan compleet nagelopen en waar nodig gerepareerd. Hierover zullen wij altijd met u overleggen, dus bij ons nooit onverwachte kosten achteraf. Bekijk hier wat een onderhoudsbeurt van Middelveld Machines nog meer inhoudt.

Merken: AVANT, Husqvarna, Stihl, en nog veel meer!

Bent u op zoek naar een specifiek merk of een bepaalde serie? Bekijk hier een compleet overzicht van alle merken die we verkopen. Zo zijn wij een officiële dealer voor onder andere Husqvarna. Liever advies op maat? U mag altijd langskomen in onze showroom. Zie hier de routebeschrijving.

Onze machines kopen of huren

Wij verkopen en verhuren diverse machines voor gazononderhoud. Dus of het nu onkruid is dat maar niet wil verdwijnen of het gras in uw tuin dat inmiddels meterslang is: Middelveld Machines heeft gegarandeerd een perfecte oplossing voor u. Bekijk hier een overzicht van de machines die we verhuren. Schaft u de machine het liefst meteen aan? Bekijk dan meteen al onze opties hier.