Bel ons

De houtversnipperaars

Machines om hout te versnipperen bieden vele voordelen. Met behulp van een machine kunt u de kosten verminderen. Hout is immers geen afval meer met behulp van deze machines. Hiermee reduceren de transportkosten en afvalheffingen. Bovendien een duurzamere oplossing, goed voor het milieu!

De machines zijn beschikbaar voor alle behoeften en voldoen aan de veiligheidsnormen. De aangeboden houtversnipperaars zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor zowel particulier gebruik als zakelijk.

De houtsnippers dragen daarnaast bij aan de gezondheid van uw grond. Het kan helpen uw oogst te verbeteren, stimuleert wortelvorming en zorgt voor een mooie en onderhouden uitstraling. Haal meer uit uw groen afval! Houtversnipperaars gardenmaster

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? We adviseren u graag.

TS Industries

TS industries bied een serie groenverwerkingsmachines die veelzijdigheid, flexibiliteit en efficiëntie bieden. De machines zijn mobiel, compact en zorgen ervoor dat uw groen afval duurzaam gerecycled wordt. De houtversnipperaars of hakselaars hebben een hoge kwaliteit en streven naar een duurzamere toekomst met het oog op milieu.

Zelf ervaren?

Kom langs in onze showroom. Of stel uw vraag hier direct online.