Bel ons

Onkruidbestrijding 

Heeft u last van onkruid in uw tuin of tussen de straat? Met de gifvrije mogelijkheden van WeedControl kunnen we u verder helpen. Er zijn vier soort onkruidbestrijdingen: Air, Alltrec, Flame en Steel.

air

Air  
Deze machines uit deze serie bestrijden onkruid middels heteluchtcirculatie. Efficiënt door een hoge werksnelheid en heeft een goede inwerking op onkruid en aanwezige kiemen. Er zijn diverse soorten beschikbaar, ieder geschikt voor verschillende toepassingen.  

alltrec

Alltrec  
Volledig elektrisch aangedreven werktuig, welke uitgebreid kan worden met verschillende aanbouwdelen. Op deze manier kan het werktuig worden gebruikt voor voor verschillende reinigingswerkzaamheden,zoals onkruidbestrijding en grasmaaien.

flame

Flame
Deze serie bestrijdt onkruid middels openvlam. De werktuigen kunnen op zowel verhard als onverhard terrein worden ingezet. Daarnaast biedt deze serie mogelijkheden voor ontsmetting binnen de agrarische markt.

steel
Steel 
De werktuigen uit deze serie zijn speciaal ontwikkeld voor het achterstallige (grove) werk, zoals het netjes houden van grasranden of het borstelen van sterk vervuilde oppervlakten. Deze serie is met verschillende onderdelen uit te bouwen.

 

Zelf ervaren?

Bekijk alle WeedControl machines

Kom langs in onze showroom. Of stel uw vraag hier direct online.