Bel ons

Avant

Middelveld Machines is dealer van AVANT

Avant Tecno biedt innovatieve knikladers en aanbouwwerktuigen. De machines worden continu verbeterd om zo garant te staan voor hoge kwaliteit van hun machines.

  •  Knikladers
  • Aanbouwwerktuigen

Avant Knikladers

De knikladers van Avant worden aangeboden in verschillende series, rekening houdend met hefvermogen, hefhoogte, motorvermogen en maximale snelheid. Op deze manier zorgen zij dat er een geschikte en betrouwbare kniklader beschikbaar is voor iedere klus. We adviseren u graag over de mogelijkheden, passend bij uw behoeften.

Aanbouwwerktuigen van Avant

De aanbouwwerktuigen van AVANT zijn beschikbaar voor vele sectoren, zoals: goederenbehandeling, terreinonderhoud, tuin en park, groenvoorziening, graaf- en bouwwerken, landbouw, powerpacks, handgereedschap en bosbeheer. Avant wil hiermee voldoen aan alle eisen en wensen van de klant. Veelzijdig, gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossingen voor de consument.


 

Meer weten over ons aanbod Avant Machines?

Wilt u meer weten over de machines voor professioneel gebruik in tuin en park? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen.

Contact opnemen