Bel ons

Kioti tractoren

Kioti tractorenKioti tractoren zijn compacte en veelzijdige tractoren. De tractoren kenmerken zich door het lage brandstofgebruik, stille motoren en minder trillingen. De tractoren van Kioto zijn vooral populair vanwege het eenvoudige gebruik ervan. Ook het dashboard is overzichtelijk ingericht en voorzien van o.a. een urenteller, meter voor het brandstofverbuik en, temperatuuraanduiding. Door al deze handigheden kunt u sneller werken.

Het vermogen van de tractoren

Het vermogen van Kioti tractorenHet vermogen per tractor varieert. Bij de tractoren in de lichtste serie varieert het vermogen van 22 tot 35 pk, 3 cilinder motor. Deze zijn ideaal voor het gebruik in kleine ruimtes. De zwaardere tractoren hebben een maximaal vermogen tot 91 pk, 4 cilinder motor. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor het maaien van bermen. Alle tractoren zijn tevens voorzien van vierwielaandrijving.

Eenvoudige bediening met een joystick

Door toepassing van zo min mogelijk pedalen, knoppen en hendels zijn de tractoren uiterst eenvoudig te gebruiken. Vooral de joystick is een ware uitkomst.

Zelf ervaren?

Bekijk alle Kioti tractoren

Kom langs in onze showroom. Of stel uw vraag hier direct online.