Bel ons

Stiga

Stiga is een merk wat ruim 80 jaar innovatief ontwikkelde gemotoriseerd tuingereedschap aanbied. Met een breed assortiment kunt u een passende machine vinden voor iedere situatie.stiga

  • Maaiers
  • Trimmen en snoeien
  • Zagen en hakselen  
  • Schoonmaken
  • Grondbewerking

Maaiers

Het ruime assortiment zorgt altijd voor een geschikte oplossing. Op zoek naar een geschikte oplossing voor een klein gazon zoals een handmaaier? Of beschikt u juist over een groot oppervlak, dan zijn wellicht de zero turn zitmaaiers of tuintractoren een goede oplossing. Op zoek naar meer gemak? De robotmaaiers zijn dan wellicht voor de juist oplossing. Weet u niet welke machine het beste bij uw behoeftes past? Wij helpen u graag, kom langs in onze showroom.

Trimmen en snoeien

Ergonimische machines met een scherp snoeiresultaat zorgen voor een efficient en makkelijk te klaren klus. Van draadloze heggenscharen tot een variant op benzine. Of onkruid trimmen met bosmaaier, een veilige oplossing voor ieder situatie.

Zagen en hakselen

Stiga biedt diverse kettingzagen en multitools voor zowel licht als de veeleisende klusjes, kunt u ook voor deze klussen rekenen op een machine van Stiga.

Schoonmaken

Om te genieten van een nette tuin zijn ook patio, terras, tuinmeubellen en opritten van belang. Met het juiste schoonmaakgereedschap kunt u bladeren, modder, stof en vuil makkelijk opruimen. Hogedrukreinigers, veegmachines of bladblazers, we adviseren u graag over de mogelijkheden.

Grondbewerking

Stiga biedt een reeks verticuteermachines, tuinfrezen en balkmaaiers die u zullen helpen bij de start van het groeiseizoen of het onderhouden van de grond tijdens het koude seizoen. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Zelf ervaren?

Bekijk alle Stiga machines

Kom langs in onze showroom. Of stel uw vraag hier direct online.