Bel ons

Pellenc

Pellenc ontwerpt en bouwt met passie aan ontwerpen voor machines die bijdragen aan de agrarische sector en groengebieden. Ze streven naar geavanceerde gereedschappen met technologische innovaties, welke gepaard gaan met milieuvriendelijkheid. Een vooruitstrevend merk met vele mogelijkheden binnen hun assortiment. Pellenc

  • Gras- en bosmaaiers
  • Ketting- en snoeizagen
  • Handblazers
  • Heggenscharen
  • Schoffelmachine

Gras- en bosmaaiers

Grasmaaiers speciaal ontworpen om de werkomstandigheden van de gebruiker te verbeteren, zoals minder geluidsoverlast, lichtgewicht en weinig onderhoud. Sterke motor en dubbele snijmessen, zorgen er onder andere voor dat de gras- bosmaaiers van Pellenc een uitstekende optie zijn.

Ketting- en snoeizagen

De zagen van Pellenc onderscheiden zich door middel van hun compactheid, zorgvuldigheid en kwaliteit van het snoeiwerk. De machines zijn gebruiks- en milieuvriendelijk. Met voor geschikte oplossing voor iedere klus.

Handblazers

De handblazer van Pellenc is uitgerust met een gepatenteerde ergonomisch ontwerp. Daarnaast is de handblazer van lichtgewicht, duurzaam, krachtig en stil.  

Heggenscharen

De heggenscharen voldoen aan de eisen van een professional in termen van kracht en snijkwaliteit. Gebruiksvriendelijk door het lichtgewicht en uitlaatgasvrije werking.

Schoffelmachine

Een unieke machine op de markt, welke verschillende opties bied voor het bewerken en onderhouden van grond en onkruidverwijdering. Met verschillende hoektanden en messen geschikt voor zowel landbouw, tuinbouw als groenvoorzieningen. Geen chemische verdelgers meer nodig met deze gebruiksvriendelijke maar krachtige machine.

Zelf ervaren?

Bekijk alle Pellenc machines

Kom langs in onze showroom. Of stel uw vraag hier direct online.