Bel ons

Lumag

De poducten van Lumag zijn geschikt voor particulier en semi-professioneel gebruik, zoals een aannemer, klusser, ZZP’er, stratenmaker of hovenier. Ze bieden een optimale prijs/kwaliteit-verhouding van hun producten. lumag

  • Straatwerk
  • Tuin & park
  • Dumpers

Straatwerk

In het brede assortiment van Lumag kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor straatwerk. Alle producten voor een goede prijs en kwaliteit. Van trilplaten, trilstampers, trilwals tot steenknippers, steen- & tegelzaagmachines, doorslijpers en diamantzaagbladen en handgereedschappen. We helpen u graag het juiste product van Lumag te vinden in onze showroom. 

Tuin & park

Grasmaaiers, grondboormachines, hakselaars, waterpompen, blad- en afvalzuigers, motorkruiwagen en compressors kunnen u voorzien in al uw behoeften voor uw tuin en/of park. De machines zijn geschikt voor particulier en semiprofessioneel gebruik.

Dumpers

Lumag beschikt ook over een assortiment dumpers met een lange en duurzame levensduur. Rupsdumpers van Lumag zijn praktisch en wendbaar ontworpen welke geschikt is voor elke ondergrond. De Hydraulische dumpers van Lumag zijn ontworpen om zand, puin, grind, bouwmaterialen, tuinafval, etc te transporteren. Ze zijn uitgerust met een kuipbak. Daarnaast biedt het assortiment van Lumag accudumpers, waarbij u minder onderhoudskosten heeft, het milieu bespaart en werkt met minder geluidsoverlast.

We helpen u graag om het geschikte product van Lumag te vinden in onze showroom.

Zelf ervaren?

Bekijk alle Lumag machines

Kom langs in onze showroom. Of stel uw vraag hier direct online.