Bel ons

Husqvarna machine kopen?

Een Husqvarna machine koopt u natuurlijk in onze winkel. U profiteert van persoonlijk advies, gebruiksklare aflevering en een bekend adres voor onderhoud. Onze winkel is uitstekend bereikbaar en ligt vlak bij de A28.

Vrijblijvend persoonlijk advies

Natuurlijk wilt u een Husqvarna machine kopen die het beste bij uw situatie past. Daar adviseren wij u graag over. Gaat u aan de slag met gras, struiken of bomen? En hoe intensief gebruikt u de machine? Zo vinden wij de geschikte Husqvarna machine voor uw klus. U kunt meteen ervaren hoe de machine in de hand ligt.


Wij hebben het complete assortiment!

In onze winkel laten wij u graag ons uitgebreide assortiment Husqvarna tuinmachines zien. Zo kunt u bij ons terecht voor een:

Ook voorzien wij u graag van de juiste accessoires zodat u veilig en compleet aan de slag kunt.

Bekijk het complete assortiment


Direct klaar voor gebruik

Al onze machines zijn bij aflevering direct klaar voor gebruik. Wij stellen de Husqvarna tuinmachine voor u af en leveren deze met een volle brandstoftank. U kunt direct aan de slag!


Een vertrouwd adres voor onderhoud en reparaties

Het is fijn om te weten dat u voor onderhoud en reparaties altijd bij ons terecht kunt. Al jaren zijn wij  een vertrouwd adres in Hoogeveen. Wat uw probleem ook is, wij lossen het op. Zo hebben wij een speciaal ingerichte servicebus voor robotmaaiers waarmee we direct bij u op locatie zorgen voor onderhoud en reparatie.


Zowel voor de particulier als de professional

Of u nu een machine zoekt voor uw eigen tuin of als hovenier aan het werkt bent, zowel particulieren als professionals vertrouwen op de prestaties, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van Husqvarna. Kom gerust langs in onze winkel en ervaar het zelf!

Plan uw bezoek