Bel ons

Het gazon gezond en mooi houden is altijd een hele klus. De Husqvarna Automower® helpt u om het werk te verlichten. Met behulp van het laadstation en de ingebouwde GPS, vindt deze robotgrasmaaier altijd zijn weg. 

De robotmaaiers van Husqvarna zijn innovatief, doorontwikkeld en daardoor zeer betrouwbaar. De Automowers® zijn verkrijgbaar met 2 of 4 wielen. Die laatste is zeer geschikt voor middelgrote gazons met hellingen tot 40%. Elke tuin is uniek, maar door de verschillende modellen in het brede Automower®-assortiment is er altijd wel een robotmaaier te vinden die aansluit op uw tuin en wensen. 

Bekijk ons aanbod

automower middelveld machines

Accu gedreven Automower®

De Husqvarna Autmowers® zijn accu gedreven, automatisch en stil. Deze robot grasmaaier maait het gras onder bijna alle weersomstandigheden, zodat deze ook kan maaien onder natte condities. De robotmaaier slaat het maaien automatisch over bij vorst, zodat uw gazon beschermd blijft. Bij zonnig en droog weer zal de maaier vaker actief zijn, omdat uw gras dan sneller groeit. 

De Automower® heeft vlijmscherpe messen, waardoor de natuurlijke groei van uw gazon wordt verbeterd. De grasresten vallen namelijk op het gazon en zorgen voor bemesting. Zo heeft u op elk moment van het jaar een stralend gazon. 
 

robotmaaier kopen husqvarna