Bel ons

Het huren van tuingereedschap

In het onderhouden van een tuin, groot of klein, kan veel tijd gaan zitten. Daarom is het fijn om gereedschap te hebben dat hierbij kan helpen. Maar u heeft dat tuingereedschap misschien niet altijd nodig. Wellicht gebruikt u het tuingereedschap alleen een paar keer per jaar om de heggen te snoeien of in de herfst om de bladeren weg te blazen.

Opbergen van tuingereedschap

Daarnaast is het opbergen van het tuingereedschap ook een klus. Want waar is nog ruimte over en waar bewaart u uw tuingereedschap het beste?

Daar hebben we bij Middelveld Machines dé ideale oplossing voor gevonden. In plaats van tuingereedschap te kopen, kunt u het bij ons ook huren! Al vanaf € 12,50 per dagdeel kunt u bij ons vele soorten tuingereedschap huren. 

Divers assortiment tuingereedschap

Er zit grote diversiteit in het soort tuingereedschap dat we verhuren. U kunt denken aan tuingereedschap voor de klussen die precisie vereisen, zoals een kantensnijder, graszodensnijder of snoeischaar. Maar ook een tegelknipper voor uw terras behoort tot de mogelijkheden. 

Pakt u het liever groots aan? Ook daarin kunnen we u in uw wensen voorzien. Zo hebben we machines van AVANT, aanhangwagens en zelfs een hoogwerker die u bij ons kunt huren. 

U kunt bij ons de volgende soorten gereedschap huren:

Voordelen van tuingereedschap huren

  • U kunt met het huren van tuingereedschap zelf bepalen hoe lang u het nodig heeft. Wij hebben bij iedere soort tuingereedschap een prijs per uur of dagdeel staan. Daarnaast is er ook een prijs per week beschikbaar.
  • U reserveert de machines gemakkelijk via een contactformulier dat op de pagina bij het product staat, waarna wij de reservering per e-mail bevestigen. 
  • U bent niet verantwoordelijk voor het onderhouden van de machine, omdat u deze maar korte tijd in uw bezit heeft. 
  • U kunt ons ons contacteren wanneer het gereedschap dat u graag zou willen huren er niet tussenstaat. Dan kijken wij wat we voor u kunnen doen!

Huren bij Middelveld Machines

Huur uw tuingereedschap gemakkelijk en snel bij Middelveld Machines. Neem contact met ons op via  (0528) 852 625, vul het contactformulier in of kom bij ons langs. Tot dan!