Bel ons

GTM Professional

Green Technology Machinery streeft naar het aanbieden van hoogwaardig technologische en duurzame machines voor het onderhoud van tuin en park. Met een divers assortiment worden oplossingen geboden voor iedere tuinliefhebber. GTM

  • Gazononderhoud
  • Snoeiwerk         
  • Grondbewerking            
  • Spuiten en pompen

Gazononderhoud

Grasmaaiers, kantsnijders, beluchter/ontmosser, zout- en meststrooiers en verticuteerders behoren in het assortiment van GTM Professional. Alle machines om het onderhoud van uw gazon te vereenvoudigen en verbeteren.

Snoeiwerk

Ook voor al uw snoeiwerk kunt u terecht bij GTM Professional, u vind alles wat u hiervoor nodig heeft in het assortiment zoals:  houtversnipperaars, houtklievers, brandhoutmachines, kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen en snoeischaren. Allen uitgerust met de nieuwste technologie en milieuvriendelijk in gebruik.

Grondbewerking

Grondboren, bladblazers en trilplaten behoren tot de mogelijkheden om uw grond te prepareren. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Spuiten en pompen

Producten voor onkruidverdelging kunnen natuurlijk niet ontbreken in het volledige assortiment van GTM professionals. Zowel handbediende pompen als op accu of gemotoriseerde opties zijn verkrijgbaar.

Zelf ervaren?

Bekijk alle GTM Professional machines

Kom langs in onze showroom. Of stel uw vraag hier direct online.