Bel ons

Grasmaaier op accu

Een accu grasmaaier is onmisbaar als u een verzorgde tuin wilt. Dus wilt u ook een accugrasmaaier kopen? Dan bent u bij Middelveld Machines aan het juiste adres. Of het nou een robot grasmaaier is of een bedienbare grasmaaier, beide zijn verkrijgbaar met accu. 

De robotmaaier is een handige hulp in de tuin. De maaier zorgt voor een kort gazon, waar u verder geen omkijken naar heeft. De maaiers die wij verkopen zijn van Husqvarna en deze deinzen niet terug van steile hellingen, oneffen terrein en slecht weer. De Automower® van Husqvarna is geschikt voor elke tuin. Ook hebben we een ruim assortiment loopmaaiers. 

 

Waarom zou ik een grasmaaier op accu aanschaffen?

Omdat de resultaten altijd goed zijn! Wanneer u een Automower® heeft geïnstalleerd, zorgt de maaier er zelf voor dat het gazon gemaaid wordt. Hiervoor hoeft u niet aanwezig te zijn. Dus of u nu op kantoor, thuis of op vakantie bent. U gazon ligt er stralend bij. Naast ons aanbod robotmaaiers, hebben we ook een breed scala aan grasmaaiers met verschillende maaimethoden. Alle accu grasmaaiers zijn oplaadbaar en ze zijn stil in gebruik. 

Wilt u weten hoe de accu grasmaaier geïnstalleerd wordt? Dan verwijzen wij u graag door naar het artikel over het gebruik van de Automower. Bent u intussen overtuigd van ons aanbod. Dan kunt ons assortiment robotmaaiers online bekijken en bestellen. Wilt u liever uw eigen gras maaien? Dan kunt u via onze webshop ook grasmaaiers bestellen.