Bel ons

Husqvarna robotmaaier

Bent u het zat om het gras zelf te maaien, heeft u te weinig tijd om het gras te maaien of bent u gewoonweg zelf niet meer in staat om te maaien? Dan adviseren wij een volledig automatisch maai systeem waar u geen omkijken meer naar heeft. Met het uitgebreide assortiment van Husqvarna vindt u een robotmaaier die bij u past. Maar welke Husqvarna robotmaaier is geschikt voor uw gazon?

Hoe kies ik de juiste robotmaaier?

De belangrijkste onderwerpen om uw robotmaaier te kiezen zijn: de grootte van het gazon, de gewenste werkuren en de inrichting van de tuin.

De grootte van het gazon is een belangrijk gegeven bij de keuze voor een robotmaaier. Bij de robotmaaiers geven wij weer hoeveel maaicapaciteit deze heeft. De maaicapaciteit staat voor het aantal vierkante meters dat een robot maait wanneer hij 24/7 aan zou staan. 

In de omschrijving wordt de maximale maaicapaciteit weergegeven. De maximale maaicapaciteit is het aantal m² dat de robot maait, wanneer deze 24/7 werkt en alleen zou stoppen om te laden. De gewenste werkuren spelen ook een belangrijke rol bij de aanschaf van een maaier. Bepaal van tevoren dus hoe lang een robot mag maaien. En vergeet de inrichting van uw tuin niet. Aan de hand hiervan kunnen wij bepalen over een robotmaaier überhaupt de juiste keuze is. Stel uzelf de volgende vragen eens, heeft u een vlakke of open tuin met veel hellingen? Zijn er veel bochten en struiken aanwezig?

Robotmaaier van Husqvarna

Met een robotmaaier van Husqvarna bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Husqvarna is de marktleider op het gebied van robotmaaiers en is al meer dan 20 jaar bezig met innovatie, testen en het verfijnen van de motor. Door het ruime assortiment van Husqvarna is de keuze niet altijd eenvoudig, maar hierbij helpen wij u graag. Wij kunnen de juiste maaier voor u vinden aan de hand van een aantal vragen die door onze specialisten worden gesteld. Bekijk ons volledige aanbod robotmaaiers in onze webshop