Bel ons

Husqvarna dealer

Per 1 januari 2019 zij wij trotse dealer van het mooie en professionele merk Husqvarna. Al meer dan 325 jaar levert Husqvarna producten voor bos, park en tuin. Welke klus u ook gaat aanpakken, dankzij het uitgebreide assortiment van bosgereedschap en tuingereedschap vindt u altijd de juiste oplossing.

Husqvarna kettingzaag en bosmaaier

 

Husqvarna kettingzagen

Kettingzagen van Husqvarna blinken uit in veiligheid en maximaal uithoudingsvermogen. Bent u op zoek naar een kettingzaag voor particulier gebruik of naar professionele bosbouwgereedschappen? Kom gerust uitproberen welke kettingzaag goed in de hand ligt. Als gespecialiseerde dealer adviseren wij u graag bij de keuze voor de juiste kettingzaag. Zo kijken wij hoe u de kettingzaag gaat gebruiken. Gaat u struiken of bomen zagen? Hoe intensief gaat u aan de slag? Zo komen we tot de juiste balans in gewicht en vermogen. Daarbij adviseren wij of een kettingzaag op benzine of met een accu voor u geschikt is. En heeft u ook al aan de juiste zaaguitrusting gedacht? Hieronder een aantal geselecteerde kettingzagen.


Husqvarna Kettingzaag 120 Mark II

Husqvarna Kettingzaag 418EL

Bekijk alle kettingzagen

Bosmaaiers en trimmers van Husqvarna

Bosmaaiers of trimmers van Husqvarna zijn ideaal om hoog gras, struiken of kleine bomen te maaien. Alle modellen hebben een ergonomische handgreep en efficiënte prestaties. Wij hebben verschillende modellen professionele bosmaaiers. Deze zijn speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik. Bosmaaiers met een groot vermogen zijn zeer geschikt voor het zwaardere werk en dichte begroeiing. De lichtere varianten zijn vaak handiger als u langere tijd achtereen wilt maaien. Wij helpen u graag bij de keuze voor het juiste formaat. Wist u dat er ook een breed assortiment opzetstukken verkrijgbaar is? Zo creëert u een echt veelzijdig werkgereedschap met onze combitrimmers of bosmaaiers. Zie hieronder een geselecteerd aantal bosmaaiers en trimmers van Husqvarna.


Husqvarna Bosmaaier 545FXT AutoTune

Husqvarna HUSQVARNA 129R

Husqvarna HUSQVARNA 129R

Lichte en eenvoudige bosmaaier, uitgevoerd met brandstof opvoerpomp voor makkelijke koude start en het Smart Start® startsysteem verminderd de startweerstand met 40%. Bekijk product


Husqvarna voor professionals

Professionele landschapsverzorgers waarderen de machines van Husqvarna vanwege de prestaties, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Husqvarna staat al meer dan 325 jaar voor innovatie. Het gereedschap is ontwikkeld in samenwerking met professionals. Husqvarna weet waar u mee te maken heeft. Het resultaat:

  • Groot assortiment met altijd de juiste oplossing
  • Gebruiksvriendelijk en veilig voor de gebruiker
  • Ontwikkeld voor optimale productiviteit

Zelf ervaren?

Bekijk alle Husqvarna machines

Kom langs in onze showroom. Of stel uw vraag hier direct online.