Bel ons

De houtversnipperaars

De houtversnipperaars van TS Industrie staan bekend om hun robuuste en milieuvriendelijke kwaliteiten. Daarnaast versnipperen de machines in korte tijd veel hout, waardoor u tijd bespaart. De TS houtversnipperaars zijn onder te verdelen in drie soorten: Multi-vegetation Concept, Gardenmaster Concept en Wood Concept.

Multi-vegetation Concept

Alles hakselaar Multi-vegetationDe Multi-vegatation Concept machines zijn zogenaamde alleshakselaars. De speciaal gepatenteerde Mixed Rotor van TS Indusrie combineert messen en hamers om takken en allerlei andere soorten groenafval te hakselen. Mocht een tak met een grote diameter de machine ingaan, dan zal de tak eerst automatisch worden verkleind totdat deze met de rest van het groenafval versnipperd wordt. Daarnaast is het systeem vrij uniek. De reikwijdte van de hamers is namelijk groter dan die van de messen. Hierdoor blijven de messen beter beschermd, waardoor hun levensduur wordt verhoogd.

Gardenmaster Concept

Houtversnipperaars gardenmasterDe Gardenmaster is de meest compacte houthakselaar. De machine is zeer wendbaar en kan eenvoudig aan een auto of tuintractor gekoppeld worden. Ook hebben deze hakselaars wielaandrijving. Een ideale machine voor tuinen.

 

Wood Concept

Houtversnipperaars Wood ConceptNet zoals de Gardenmaster is de Wood Concept een echte houthakselaar. Takken met een diameter van maar liefst 26 cm kunnen worden verhakseld. De hakselaar is uitgerust met Cutting Disc TS Industrie. Dit houdt in dat het rendement niet alleen zeer hoog is, maar ook nog eens mooie schilfers oplevert.

 

 

Contact opnemen

Wilt u meer weten over passende oplossingen voor het versnipperen van hout en ander tuinafval? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of breng een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen.