Bel ons

De beste koop voor iedere tuin: de robotmaaier 

Het maaien van uw grasmat is na een lange dag natuurlijk het laatste waar u zin in heeft. Bij Middelveld Machines begrijpen we dat. Daarom hebben we een prachtige selectie aan robotmaaiers in huis die u deze zorg uit handen nemen. U heeft er geen omkijken naar! We hebben onze bestverkochte robotmaaiers hieronder voor u beschreven. Dan kunt u na het lezen zelf beslissen welke voor u de beste koop is.

Robuust en betrouwbaar: Husqvarna 

Husqvarna houdt zich al meer dan 300 jaar bezig met het produceren van producten voor in bossen, tuinen en parken. Daarbij richt het zich vooral op gebruikersvriendelijkheid en veiligheid. Efficiëntie van de machines die zij ontwerpen is bij Husqvarna altijd een topprioriteit.

De Automower®

Husqvarna is dé marktleider op het gebied van robotmaaien. Daarmee haalt u dus altijd kwaliteit in huis. De Automower® robotmaaier maait uw gras wanneer u dat wilt. Of het nu in de ochtend, middag of avonduren is – dat is voor de Automower® geen enkel probleem. Ook de weersomstandigheden hebben geen effect op de Automower®. 

Complexe tuin? Geen zorgen!

Wat voor tuin u ook heeft, u hoeft zich geen zorgen te maken of de Automower® deze wel aankan. Deze robotmaaier geeft u altijd een perfect maairesultaat. De Automower® is namelijk geschikt voor de meest complexe grasmatten; bijvoorbeeld een tuin met smalle doorgangen, ruw terrein of een steile helling hier en daar. Een helling tot wel 70% vormt geen uitdaging voor de Automower®.

Laat de robotmaaier z'n gang maar gaan

U hoeft natuurlijk niet mee te kijken met uw robotmaaier wanneer deze het gras maait. Met de speciaal ontwikkelde app voor de Automower® kunt de robotmaaier vanaf iedere locatie bedienen. En wordt uw aankoop gestolen? Dan trackt de app doormiddel van GPS de plaats waar de maaier zich bevindt.

Intelligent en milieuvriendelijk: Stihl 

Al bijna honderd jaar past Stihl revolutionaire technieken toe. Ze zijn altijd bezig met het ontwikkelen van vernieuwende ideeën. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen motormachines. Zij doen dit niet alleen voor bos- en landbouw, maar bijvoorbeeld ook voor de bouwsector. Met al hun expertise is een robotmaaier van Stihl dus altijd een goede aankoop waar u zeker geen spijt van zult krijgen. 

De iMOW robotmaaier

De iMOW® robotmaaier van Stihl kan volledig naar uw eigen wensen geprogrammeerd worden. Nadat deze robotmaaier uw gazon heeft gemaaid, rijdt deze geheel zelfstandig terug naar het dockingstation. U heeft er dus geen enkel omkijken naar. En zelfs wanneer de accu bijna leeg is, rijdt de iMOW® uit eigen initiatief terug naar zijn ‘huisje’. 

Hindernissen tijdens het maaien en zelfstandig opladen

Bij het maaien van de grasmat houdt de iMOW® robotmaaier rekening met hindernissen, bijvoorbeeld steile hellingen of bladeren. Deze robotmaaier kan zich zelfs zelfstandig opladen! Dus koopt u een iMOW®, dan betekent dat dat u er helemaal geen omkijken naar heeft. Ook deze maaier kan via een speciale app op telefoon of tablet bestuurd worden.

Voor welke tuinen is de iMOW® geschikt?

De iMOW® is geschikt voor kleine tot middelgrote tuinen en voor hellingen tot 40-45%. Daarnaast veranderen de messen in de maaier bij elke stop van draairichting. Dit betekent dat de messen gelijkmatig slijten en dat is een groot voordeel bij robotmaaiers.

Koop uw robotmaaier bij Middelveld Machines

Bent u op zoek naar het beste van het beste onder de robotmaaiers? Dan hebben wij deze zeker voor u in huis. Op basis van uw wensen en uw tuin geven wij u graag advies over welke robotmaaier het beste bij u past. Neem direct contact met ons op of bel via 0528 852 625.