Bel ons

Ausa

Ausa ontwerpt, produceert en verkoopt compacte industriële voertuigen voor de aanleg van gebouwen en wegen, materiaalbewegingen en wegonderhoud. Ze streven naar innovatie, duurzaamheid en hoge kwaliteit, om klanten producten aan te bieden die leiden tot prestaties.  Ausa

  • Verreikers
  • Heftrucks
  • Werktuigdragers

Verreikers

De verreikers van Ausa zijn geschikt voor alle soorten materiaal en zorgen voor een ergonomische en veilige oplossing voor het vervoeren hiervan. De machines zijn compact, capabel en veelzijdig en passen zich aan het terrein aan. Dankzij de positie op de vooras wordt de veiligheid van de bestuurder gewaarborgd door middel van beter zicht. We kijken graag met u mee naar de beste oplossing voor u!

Heftrucks

De heftrucks van AUSA zijn uitgerust met een kleine draaicirkel en kleine afmetingen, waardoor ze uitstekend manoeuvreerbaar zijn. Daarnaast zijn ze in staat om een groot volume en zware ladingen te verplaatsen, waardoor deze machines uitstekende prestaties leveren.

Werktuigdragers

Kracht, veiligheid, efficiëntie en kosteneffectiviteit zijn de kernwoorden voor de werktuigdragers van AUSA. Een gepaste oplossing voor elk type terrein en werkomgeving. Er wordt gestreefd om de machines esthetiek en functioneel te ontwerpen, resulterend in goede prestaties van het hoogste niveau onder andere doormiddel van veiligheid, comfort, zicht, wendbaarheid en laadvermogen.

Zelf ervaren?

Bekijk alle Ausa machines

Kom langs in onze showroom. Of stel uw vraag hier direct online.