Bel ons

Kioti dealer in Drenthe

Middelveld Machines is officieel dealer van tractoren van het merk Kioti. De tractoren van Kioti zijn compact, veelzijdig en staan bekend om het lage brandstofgebruik en de stille motoren. De tractoren zijn eenvoudig te bedienen door het overzichtelijke dashboard dat voorzien is van een urenteller, een meter voor brandstofverbruik en een temperatuurmeter.

Ons assortiment Kioti

Het assortiment Kioti bestaat uit verschillende tractoren voor particulieren, maar ook voor hoveniersbedrijven, groenvoorzieningsbedrijven of gemeenten. De tractoren zijn uit te rusten met verschillende opties. We hebben de volgende tractoren in ons assortiment.

kioti tractor middelveld machines

  • Tuintractoren
  • Compact tractoren
  • Landbouw tractoren
  • Transporter
  • Maaitrekker

Vermogen van de tractoren

De tractoren van Kioti zijn leverbaar in verschillende series. De tractoren in de lichtste serie hebben een vermogen van 22 tot 35 pk en beschikken over een 3 cilinder moter. Door de wendbaarheid zijn deze tractoren ideaal voor gebruik in kleine ruimtes. In de zwaardere serie hebben de tractoren een maximaal vermogen tot maar liefst 91 pk (4 cilinder motor).

Meer weten over de tractoren van Kioti?

Voor meer informatie over de productlijn en de mogelijkheden van Kioti tractoren bezoekt u onze showroom in Hoogeveen. Heeft u een vraag? Bel ons (0528) 852 625 of vul het onderstaande formulier in.