Bel ons

Honda

Wij leveren als officieel dealer van Honda de complete lijn tuin- en parkmachines. De tuingereedschappen zijn geschikt voor alle vier de seizoenen. Honda staat garant voor kwaliteit

Het assortiment bestaat uit verschillende machines voor onderhoud aan tuinen en parken. Zowel op particulier niveau als voor hoveniersbedrijven en groenvoorzieningsbedrijven die zich bezig houden met het inrichten en onderhouden van landschappen. honda

  • Grasmaaiers
  • Robotmaaiers
  • Zitmaaiers
  • Bosmaaiers
  • Heggenscharen
  • Bladblazers
  • Tuinfrezen

Gras-, robot- en zitmaaiers

Voor het kleine, middelgrote en grote gazon is geschikte maaier te vinden in het assortiment van Honda. Voor het professionele werk en privé gebruik en van lichtgewicht tot benzinegebruik. Voor ieder een passende maaier. Loopmaaiers en zitmaaiers, of toch liever een robotmaaier. Een geschikte optie voor alle behoeften. Meer weten over de mogelijkheden? We informeren u graag verder in onze winkel.

Bosmaaiers

Een simpele variant, met backpackuitrusting of toch liever op accu? Alle bosmaaiers zijn comfortabel in gebruik en bieden een constante kracht waarmee een optimaal resultaat kan worden behaald.

Heggenscharen

De heggenscharen van Honda hebben een laag geluidsniveau en lage emissie. Zijn geschikt voor de grote en kleine heggen in alle soorten. De tanden van de heggenscharen worden automatisch geslepen, waardoor een lange levensduur van deze machines gegarandeerd kan worden.

Bladblazers

Een op benzine gedreven motor of toch liever op accu. Beide uitvoeringen in verschillende soorten en maten beschikbaar. Beide met een uitermate fijn bedieningscomfort, wat de zware klus verlicht.

Tuinfrezen

Tuinfrezen geschikt voor uw moestuin, als een mogelijkheid voor de agrarische sector. Het assortiment tuinfrezen van Honda bied vele mogelijkheden. Alleen nodig voor het omspitten voor aarde? Of een handgeschakelde optie voor de iets grotere tuin tot roterend tot geschikt voor agrarisch grondgebied.

Zelf ervaren?

Bekijk alle Honda machines

Kom langs in onze showroom. Of stel uw vraag hier direct online.