Bel ons

Onkruidbestrijding met een heetwatermachine

Heeft u last van onkruid in uw tuin of tussen de straat? Met de WeedSOLUTION heetwatermachines bestrijdt u eenvoudig en snel onkruid. De machines werken zeer effectief en doelgericht en zijn erg geschikt voor hoveniers. Door de compactheid zijn de heetwatermachines ook goed te gebruiken in kleine tuinen van bijvoorbeeld particulieren.

Hoe werkt onkruid bestrijden met heet water?

Door onkruid te besproeien met heet water (99,5 °C) wordt de celstructuur van het onkruid vernietigd en wordt de plant tot in de wortel bestreden.

Compact onkruidbestrijdingOnderzoek van verschillende universiteiten heeft aangewezig dat bestrijden van onkruid met heetwater een van de meest effective methodes is. Er zijn namelijk maar vier behandelingen per jaar nodig om het onkruid effectief te bestrijden. Bij een hete lucht behandeling zijn er minimaal acht behandelingen per jaar nodig.

Ten opzichte van andere methoden (hetelucht, branden) leidt het gebruik van een heetwatermachine tot een aanzienlijk lager onkruidpercentage gedurende het hele jaar.

Soorten heetwatermachines

We leveren meerdere soorten heetwatermachines, de WeedSOLUTION Compact, De WeedSOLUTION I en II, en de WeedSOLUTION Mini.

onkruid bestrijden met een heetwatermachineonkruidbestrijden met een heetwatermachine - mini

Voordelen van een heetwatermachine

  • Betaalbaar
  • Eenvoudige bediening
  • 2-in-1: onkruid bestrijden en hogedruk reinigen
  • Efficiënt, klein en licht
  • Inzetbaar op kleine en grotere oppervlakken
  • Besparing op milieu en kosten
  • Snel resultaat

Contact opnemen

Heeft u vragen over heetwatermachines? Neem dan eenvoudig contact met ons op door hieronder uw gegevens achter te laten. Heeft u een snelle vraag? Dan kunt u ons uiteraard ook gelijk bellen 0528 85 26 25 .